Bel ons op 020 - 640 34 49

Dakdekker Amsterdam

Onze dakdekker is onmisbaar in ons grillige klimaat. Vakkundig inspectie, onderhoud en reparatie zijn dagelijkse werkzaamheden van onze dakdekker uit Amsterdam.

Dakdekker met spoed?

Onze dakdekker is ook bij nood inzetbaar in Amsterdam en omstreken. Ga niet de nacht of het weekend in met een overstromend of lekkend dak! Onze dakdekker heeft kennis van ‘dakzaken’. Lekkages of verstoppingen worden direct verholpen dankzij onze professionele en deskundige zorg.

Voorrijkosten in Amsterdam?

Dakdekker Amsterdam: onze dakdekker rijdt binnen Amsterdam zonder voorrijkosten naar uw woning of kantoor. Bewapend met geavanceerde apparatuur repareert en ontstopt onze dakdekker. Of indien nodig voeren wij een gedegen lekdetectie uit.

Daklekkage lossen wij op

De oorzaken van daklekkages kunnen verschillen. Daarom is het zaak om exact te achterhalen waar de lekkage zit. Gelukkig heeft onze dakdekker uit Amsterdam daar moderne apparatuur en methodes voor.

Overtollig vuil zoals stof en bladeren kunnen zorgen voor verstopping van regenpijpen en dakgoten. Als onze dakdekker niet tijdig ingrijpt kan de situatie leiden tot beschadiging van uw afvoersysteem. Ook komen wij in Amsterdam regelmatig ingezakte dakgoten tegen. Of heeft uw schade door storm of noodweer? Ook daar hebben wij ervaring mee.

Inspectie en onderhoud aan het dak

Buiten noodsituaties doet onze dakdekker ook veel inspectie en onderhoud in Amsterdam. Informeert u gerust naar onze mogelijkheden voor periodiek onderhoud door onze dakdekker. Voorkom hiermee toekomstige schade en onnodige toekomstige kosten!

Of het nu om nooddringende hulp of periodiek onderhoud gaat, onze dakdekker uit Amsterdam levert altijd maatwerk. Het schoonvegen van uw dakgoot, het vervangen van onderdelen, reparatie van afvoeren, wij doen het werk!

Onze dakdekker komt door heel Amsterdam e.o.

Onze dakdekker komt in heel Amsterdam en omstreken. Dus ook in Amstelveen, de Zaanstreek en alle omliggende plaatsen in Noord-Holland. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij tal van bedrijven komen wij regelmatig langs voor dakwerkzaamheden. Zowel kleine kantoren, praktijken alsook grotere panden hebben wij in beheer.

Ook voor dakrestauratie of het aanleggen van een dakterras hebben wij onze vakmensen in huis. Voor dringende herstelwerkzaamheden hebben wij ook een loodgietersteam paraat. Want wij doen nog veel meer dan alleen dakdekkerswerkzaamheden.

Waterhuishouding binnenshuis

Ook zorgen wij binnenshuis dat de waterhuishouding goed verloopt. Onze vakmensen leveren topwerk als het gaat om ontstoppingen, het verhelpen van lekkages en verrichten van allerhande reparaties. Zo zorgt u ervoor dat alles zowel binnenshuis als buitenshuis goed geregeld is.