Bel ons op 020 - 640 34 49

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Last van terugkerende verstoppingen? Sommige verstoppingen zijn handmatig te verhelpen. Soms zijn zij echter hardnekkig waardoor u aan de gang blijft. Andere verstoppingen zijn weer moeilijk traceerbaar. In dit soort gevallen heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig.

De vaklui van ons ontstoppingsbedrijf zijn werkzaam in heel Amsterdam en regio. Van Amsterdam-Noord tot aan Amsterdam-Zuid en van Amstelveen tot aan de Jordaan. Onze ontstoppers en loodgieters kennen alle soorten woningen en zijn daarom bekend met alle type ontstoppingen.

Van welke soort verstoppingen heeft u last? Ons ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam is gespecialiseerd in het ontstoppen van zowel waterleidingen, kranen en gootstenen alsook toiletten en riolering.

Is het een probleem in de riolering, dan heeft ons ontstoppingsbedrijf speciaal voor u een team van specialisten op het gebied van rioleringswerk klaar staan. Zij detecteren de verstopping en voeren herstelwerkzaamheden uit. Daarna functioneert uw toilet en sanitair als nooit tevoren.

Voor het ontstoppen van kranen en waterleidingen is vaak ook vakkundig loodgieterswerk vereist. Ons ontstoppingsbedrijf heeft ervaren en gecertificeerde loodgieters in dienst. Zij klaren de klus met zorg en binnen een acceptabel tijdsbestek.

Wij beseffen als geen ander hoe snel u weer wilt genieten van uw (warme) water. Het is immer geen pretje om zonder kraanwater of douchewater te zitten. U kunt niet wassen, niet koken en de meest voorkomende handelingen niet verrichten. Ook als u wasmachine of vaatwasser het af laat weten door een verstopte leiding, dan levert dat veel onnodig oponthoud op. Gelukkig staat ons ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam voor u klaar om de problemen te verhelpen.

Ons ontstoppingsbedrijf gebruikt voor het detecteren van verstoppingen en lekkages geavanceerde detectiemethodes. Zo gebruiken wij rookdetectie, lekdetectie en in sommige gevallen installeren wij zelfs inspectiecamera’s.

Hierdoor hebben wij een hoge succesgraad bij het verhelpen van verstoppingen. Meten is weten. Ons ontstoppingsbedrijf laat niets aan toeval over. Dankzij onze vakkundige loodgieters uit Amsterdam weten wij reparaties van leidingen en sanitair professioneel en met garantie van kwaliteit uit te voeren.

Dit geldt ook voor het eventueel vervangen van buizen, leidingen en kranen. Daarbij geven onze kundige medewerkers van ons ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam u graag advies om verstoppingen in de toekomst te verhelpen.

Wist u dat ons ontstoppingsbedrijf uit Amsterdam meer doet dan alleen ontstoppingen? Ook kunt u ons gerust inschakelen voor allerlei voorkomende loodgieterswerkzaamheden.

Ook Cv-installaties of het aansluiten van elektra zoals vaatwassers en wasmachines behoren tot onze dagelijkse klussen.
Binnen Amsterdam rekenen wij geen voorrijkosten. Daarom is ons ontstoppingsbedrijf niet alleen het beste maar ook het goedkoopste!